Här kan ni läsa mer om tjänsterna som Bli Berörd erbjuder.

Tveka inte att höra av er om ni undrar över något.

REFLEXOLOGI


Med reflexologi (även kallat zonterapi) hjälper man kroppen till självläkning. Ofta beror ett problem på obalans i kroppen. 


Zonterapi är ingen ny behandlingsform utan tillhör förmodligen de äldsta metoderna för självläkning av kroppen. Man vet att zonterapi använts för över 5000 år sedan både i öst och väst. Bland annat har flera indianstammar också haft kännedom om denna behandlingsform.


Reflexologi är så mycket mer än bara behandling på ett specifikt problem, här väger vi in helheten i en klient livshistoria. Hur äter du? Hur mår du? Hur känner du? Vi strävar efter att skapa balans i kroppen.


Exempel på användningsområden där man behandlar med reflexologi:

 • Stress
 • Depression/nedstämdhet
 • Förlösa energiblockeringar i kroppen
 • Värk i axlar, nacke, skuldror rygg
 • Migrän/huvudvärk
 • Astma/allergi
 • Tennisarmbåge
 • Hudbesvär som eksem, psoriasis mm.
 • Störningar i mag- och tarmsystemet
 • Infertilitetsproblem
 • Gall- och leverbesvär
 • Hjälp att släppa känslor som fastnat
 • Traumabearbetning
 • Förebyggande behandling
 • mycket mera!


Reflexologi/ zonterapi stimulerar kroppen att läka sig själv.

När en obalans uppstår i ett organ eller någon annan del av kroppen blir motsvarande område på fötterna känsligt för tryck. Vid zonterapi stimuleras området med massage och tryck för att återställa balansen. En reflexologibehandling kan användas både till att lokalisera och åtgärda problem och fungerar lika bra på kroniska som akuta besvär. Det är också en fin metod för att hålla sig frisk och som en förebyggande behandling.


I Norden kallas behandlingsformen zonterapi men i större delen av världen reflexologi och är en av världens äldsta läkekonster. Vanligtvis ges behandlingen på fötterna men man kan även behandla ansiktet, händerna, öronen eller en kombination av dessa. Ansiktsbehandlingen är gudomligt skön och ger en naturlig ansiktslyft!


Man kan behandla hela kroppen med reflexologi. Allt från huvudvärk, migrän, matsmältningsproblem till smärtproblematik i rygg, nacke, muskler och leder. Reflexologi är även bra som ett skydd mot stress och kan hjälpa vid ofrivillig barnlöshet. Det är även en bra utrensningsmetod.

ÄNGLAMASSAGE


Härligt avslappnande massage med eteriska oljor och änglarnas närvaro


Detta är en oerhört skön och lätt massage som är mycket avslappnande.När du kommer på behandling känner jag efter vilka oljor just DU behöver och blandar massageoljan till dig. Du får lägga dig på massagebänken med handdukar täckta över kroppen, levande ljus och stämningsfull musik.


Denna massage är mycket helande då jag jobbar med kroppens energiflöde samt med eteriska oljor som har läkande egenskaper. 


Denna massage är inte en klassisk massage som går på djupet, utan detta är en mer taktil massage med lättare strykningar och rörelser. Du behöver inte själv tro på änglarna för att komma på denna massage.


Rekommenderas varmt!HEALINGHealing är energimedicin, en healingform där man genom att aktivera en persons självläkande förmåga kan hjälpa andra eller sig själv.

Hur upplevde du?


“En sån fin upplevelse jag hade hos Ylva. Otrolig healing och vägledning från en ortolig kvinna! Tack så himla mycket”

Malin


“Väldigt fint bemötande. Bra healing och bra guidning. Rekommenderas!”

Petra


FRISKVÅRD FÖR FÖRETAG


Vill Ni att jag kommer till Ert företag och ger behandlingar?


Hör av Er via kontaktuppgifterna.


HÄLSOKOST


 


Bli Berörd är återförsäljare för kosttillskott från Holistic.

För hela utbudet vänligen besök www.holistic.se.


Hos Bli Berörd finner ni även teer från Maharishi Ayurveda samt produkter från Himalaya.


Bli Berörd säljer även produkter från Zinzino såsom Omega-3 produkter.

Det går bra att köpa från Zinzino via länken nedan.


SMYCKEN & KRISTALLER


Hos Bli Berörd finns fina smycken, brosher och kristaller!