About

Copyright © All Rights Reserved, 2013

Varför Bli Berörd?

 

Jag, Carina Månsson, är född och uppvuxen i Ystad. Flyttade härifrån när jag var 19 för att återvända 16 år senare, med familj. Under 19 år har jag drivit totalt 11 företag, en del har jag omvandlat efter behov, något har jag sålt, andra har jag avvecklat och idag driver jag 5 st tillsammans med min man, Patrik Pdyk Juhlin.

 

Drivkrafterna för mig har alltid varit utveckling och förändring. 2011 startade jag tillsammans med 2 andra drivna kvinnor här i Ystad Livslust Ystad (för cancerberörda), jag sitter i styrelsen i Nätverket Österlen samt i föreningen Ninjat som verkar för att skapa framtiden framför allt för ungdomar här i regionen.

Min blogg i Skånskan om nätverk o företagande har jag haft sedan november 2011.

 

"Det går att förändra och Ingen kan göra allt, men alla kan göra något" är ett par av mina favoritcitat!

 

På min resa har jag mött en del människor som har fantastiska historier att berätta, på ett välpaketerat och lättillgängligt sätt. Jag har varit o lyssnat på otaliga föreläsningar, de flesta har gett något att ta med. Verktyg för utveckling, insikter, skratt, empati, förståelse...

Det har helt enkelt hjälpt mig, och många med mig vet jag, att leva ett roligare och mer insiktsfullt liv.

 

Den känslan och den insikten skulle jag vilja dela med mig av! Genom dessa fantastiska föreläsare som verkligen Berör!!!

 

Bli Berörds arrangerar evenemang höst / vinter och vår, för oss som bor här, i mysig miljö, gott sällskap och mitt i veckan för att ge en "vardagslyxkänsla"!

 

Varmt välkommen till Bli Berörd!

Carina Månsson

Mångsysslande entreprenör

carinamansson.se

 

Mobil: 0734-14 66 66

Mail: info@bliberord.com

 

 

 

 

Inspirationsföreläsningar och evenemang -

som Berör!